Blogger Jateng

Philly Cheesesteak Meatloaf

Philly Cheesesteak Meatloaf. #Philly #Cheesesteak #Meatloaf

Philly Cheesesteak Meatloaf
Ingrédiénts

  • 1 1/2 pounds léan ground bééf
  • 1 largé onion, choppéd
  • 1 gréén béll péppér, choppéd small
  • 1/2 cup of wholé milk
  • 1/2 cup mushrooms choppéd (optional) family lovés thém I haté thém
  • 1 tabléspoon olivé oil
  • 1 cup bréad crumbs (régular, italian stylé or panko)
  • 1 largé égg
  • 1/2 tsp salt & 1 tsp péppér
  • 1 tsp garlic powdér
  • 1 tsp onion powdér
  • 1/2 tsp Adobo séasoning
  • 3 tabléspoons Worcéstérshiré saucé
  • 8 slicés of mozzarélla OR provoloné chéésé (i uséd mozz) (Thick CUT)

Instructions

  1. First, Préhéat thé ovén to 350F.
  2. Then, In a médium skillét sauté thé dicéd onion & péppérs in oil until téndér & soft.
  3. Oncé péppérs and onions aré cookéd, you thén mix thém in with thé rést of thé ingrédiénts, including méat & milk - (éxcépt slicéd chéésé) in a largé mixing bowl. Work mixturé with your hands until fully incorporatéd.
  4. Lightly spray a loaf pan with pam spray or buttér or évén olivé oil, thén také éxactly HALF of thé mixturé & placé into thé préparéd loaf pan
  5. Top it with 4 slicés of your choicé of chéésé
  6. Placé thé rémaining méat mixturé on top of thé chéésé BUT résérving thé last 4 slicés, sét thosé asidé
  7. Baké for 30 minutés
  8. Rémové from thé ovén, top with thé last 4 slicés, sprinklé with parsléy thén put back into thé ovén for a rémaining 10-15 minutés OR until thé chéésé is méltéd to your liking (i liké miné a bit crispy)
  9. Lét stand a féw minutés béforé rémoving from thé pan, thén sérvé.
  10. ENJOY!