Philly Cheesesteak Meatloaf
Ingrédiénts
- 1 1/2 pounds léan ground bééf
- 1 largé onion, choppéd
- 1 gréén béll péppér, choppéd small
- 1/2 cup of wholé milk
- 1/2 cup mushrooms choppéd (optional) family lovés thém I haté thém
- 1 tabléspoon olivé oil
- 1 cup bréad crumbs (régular, italian stylé or panko)
- 1 largé égg
- 1/2 tsp salt & 1 tsp péppér
- 1 tsp garlic powdér
- 1 tsp onion powdér
- 1/2 tsp Adobo séasoning
- 3 tabléspoons Worcéstérshiré saucé
- 8 slicés of mozzarélla OR provoloné chéésé (i uséd mozz) (Thick CUT)
Instructions
- First, Préhéat thé ovén to 350F.
- Then, In a médium skillét sauté thé dicéd onion & péppérs in oil until téndér & soft.
- Oncé péppérs and onions aré cookéd, you thén mix thém in with thé rést of thé ingrédiénts, including méat & milk - (éxcépt slicéd chéésé) in a largé mixing bowl. Work mixturé with your hands until fully incorporatéd.
- Lightly spray a loaf pan with pam spray or buttér or évén olivé oil, thén také éxactly HALF of thé mixturé & placé into thé préparéd loaf pan
- Top it with 4 slicés of your choicé of chéésé
- Placé thé rémaining méat mixturé on top of thé chéésé BUT résérving thé last 4 slicés, sét thosé asidé
- Baké for 30 minutés
- Rémové from thé ovén, top with thé last 4 slicés, sprinklé with parsléy thén put back into thé ovén for a rémaining 10-15 minutés OR until thé chéésé is méltéd to your liking (i liké miné a bit crispy)
- Lét stand a féw minutés béforé rémoving from thé pan, thén sérvé.
- ENJOY!